Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Ankara’nın Altındağ ilçesinde hizmet veren bir hastanedir. Bu hastanenin hangi etik ilkelerle çalıştığı, kadrosu, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri, hasta ve çalışanları ve uluslararası kalite standartları çerçevesinde yürüttüğü hizmet anlayışı ve daha pek çok bilgi yazımızın devamında ayrıntılarıyla açıklanmıştır.
Bu hastanenin yüksek donanımlı kalite standartlarına sahip olduğu sonucuna dinlenme salonlarının bulunması, modern olması, fonksiyonel sağlık tesislerinin olması, nitelikli yataklarının varlığı ve hasta kapasitesinin yeterliliği gibi fiziksel özellikleri inceleyerek ulaşabiliriz. Uluslararası sağlık standartlarına uygun olarak yürütülen sağlık hizmeti faaliyetleri bu şehirde yaşayan vatandaşların her birine ulaştırılmakta ve hasta ve hasta yakınlarına güven vermektedir. Tüm sağlık gereksinimlerini ve beklentileri karşılayan bu sağlık kurumunun danışman ve hasta kayıt yerlerinde yapılan yönlendirmeleri ve yerde olan işaretler ya da tabelaları sayesinde istenilen yer kolaylıkla bulunabilmektedir. Bu sağlık kurumuna ilişkin hastanenin internet sayfasından hastaneye nasıl gidilir?, laboratuvar ve radyoloji sonuçları, hekimler , doktor çalışma çizelgesi ve randevu almak gibi birçok konuda kolaylıkla bilgi sağlayabilirsiniz. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgi için hastaneyi ziyaret edebilir, yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Bizde.org sayfasına yapılan hasta yorumlarını ve şikayetlerini inceleyerek pek çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz.
Adres : Hacettepe, Talatpaşa Blv No:82, 06230 Altındağ/Ankara
Telefon : 03125083333
Hizmet Saatleri : 24 Saat Hizmet Vermektedir
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Nerede, Nasıl Gidilir, Yol Tarifi (Navigasyon)
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Yorumları
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Şikayetleri
Bundan 3 ay önce kardeşim göğüs hastalıklardan çok ağır bir ameliyat geçirdi yarası çok derindi dolayısıyla tarif edilemez bir acı çekiyordu. Kıymeyli doktorumuzdan ne kadar memnun kaldığımızı kelinelerle ifade edemem. Ancak hastane ortamı ve personel için de keşke aynı ifadeleri kullanbilseydim. Kardeşim ameliyat çıkınca yoğun bakıma alındı. Yatamıyordu yarası sırtında idi. Oturamıyordu da acısı büyüktü. Ancak orada bulunan personel için bunun pek bir önemi yoktu sanırım çünkü son ses müzik eşliğinde kahkahalar atarak görevlerini yerine getirmeye çalışmışlar. Ertesi gün servisteki personelin de ses tonuna dikkat etmemesi birbirlerine yüksek sesle seslenmelerini bir türlü kabul edemiyorum. Orada yatanlar sağlıklı insanlar değil kaldı ki refakatçiler bile uyuyamıyorlar bu nasıl bir boşvermişlik görevini kötüye kullanmak aklım almıyor. Acilen bu gibi durumalara bir çözüm üretilmesi lazım . İnsanlar mağdur. Doktorlarımız muhteşem Allah hepsinden razı olsun ama hastane işletmesi sıkıntı. Yemek arabaları gelirken tekerlerin çıkardığı ses insanın beyninde zonkluyor. ACİLEN ÇÖZÜM LÜTFEN.
Bu hastanenin iletişim hattı kadar gereksiz hiçbir şey yok sanırım. Ararsın ararsın açmazlar, açarlarsa yardımcı olmazlar, başka bir yere bağlanmak istediğini söylersen yüzüne bile bakmadan bağlamaya çalışırlar, bağlamaya çalıştıkları yerde telefonu açmaz ama kimse zahmet edip bir açıklama yapma gereği duymaz nede olsa hasta kendileri değil değil mi? Karşınızda insan var hayvan değil her şeyden önce insanlara bir şeyler söylemek zorundasınız, açıklama yapmak zorundasınız. Allah bu hastaneye hiçbir şekilde düşürmesin.
arif ahmet korkmaz-bir hafta önce
Yaklaşık 1 haftadır İbni Sina HastanesiBeyin ve Sinir cerrahi bölümünde yatmaktayım.Kaldığım süre içerisinde gözlemlediğim ve gördüğüm muamele gerçekten insan üstü, servis çalışanları temizlikcisinden, hemşiresine, doktorundan, hocalarına kadar tamamen insani, egolardan uzak, hoşgörülü ve kelimelerle ifade edilmeyecek ölçüde saygıyı, minneti haketmekte. Bütün hastalara böylesine nazik ve çözüm odaklı yaklaşılmasının mutlaka verilen eğitimin bir ilkesi olduğunu düşünmekteyim. Bu bağlamda başta bölümün Baskani Sayin Prof. Dr. Şükrü Çağlar’a olmak üzere bütün beyin ve sinir cerrahisi çalışanlarına teşekkürlerimi, minnettarlığımı ve saygılarımı arz ederim… iPhone’umdan gönderildi
Babamın rahatsızlığı nedeniyle bir hafta kaldığımız göğüs cerrahi yoğun bakım , sonrası servis olmak üzere gördüğümüz ilgi babamın deyimiyle -bizi mahcup etti-. Gerek doktorlar Kübra Hanım, Yusuf Bey , İslam bey gerekse tüm hemşire ve hastabakıcılar ekip olarak melek gibiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum.
Üniversitemiz Tıp Fakültesi İbni Sina hastanesi 16 katlı 4 bloklu olup 1286 yatakla Sıhhiye Kampüsü içinde 13 Mart 1985 tarihinde 22 klinikle faaliyete geçmiştir. Günümüzde ise hastalarımızın daha rahat ortamlarda kalmaları için odalar ve yataklar revize edilmiş, bu nedenle yatak sayısı 902 yatağa düşürülmüştür. A.Ü. Tıp Fakültesi hastanelerinde poliklinikle yılda ortalama 425,000 hastaya poliklinik hizmeti verilmektedir.